En liten presentation

Hej på er!

Jag har fått det spännande uppdraget att börja blogga om inredning här på bosidan.ax och tänkte idag först och främst presentera mig och sedan berätta lite mer om vad bloggen kommer att innehålla.

Jag heter Linda Eriksson och är inredare och homestylist men framförallt galen i inredning! Sedan en tid tillbaka driver jag mitt företag inreko som ni kan läsa mer om på inreko.ax. Som man hör på namnet inriktar jag mig på ekologisk inredning i största möjliga utsträckning. Det innebär till exempel att återanvända det som går, tänka långsiktigt i sina val samt att välja miljövänliga färger och material. Det är inte bara fint och hälsosamt utan ligger dessutom i tiden. Vi har börjat bry oss mer och mer om vad vi stoppar i oss men information kring gifter i våra möbler såsom säng och soffor behöver fortfarande lyftas.

Bloggen riktar sig till er som är intresserade av hur ni kan få ert hem mer stilrent, harmonisk och praktiskt! Kanske har ni köpt hus/lägenhet/stuga eller tänker sälja.

Jag tycker om att hålla det så enkelt som möjligt och därför kommer fokus att ligga på att lära ut enkla tips som ni har nytta av då ni inreder och stylar.

Bloggen kommer att innehålla mycket inspirationsbilder av olika inredningsstilar, färger, material eller möbler. Jag kommer även att dela med mig av pågående projekt som jag tagit mig an såsom homestyling av försäljningsobjekt, hjälp att inreda någons hem eller någonting jag fixat på min gård ute i Geta. Kanske jag delar med mig av något privat ibland också!

Jag hoppas att ni kommer att följa mig här på bloggen, det är en magkittlande resa jag gett mig ut på!

/Linda