Ett hus ett hem

Foto: Sebastian Eriksson

Nu har huset jag stylat inför försäljning kommit ut på mäklarsidan. Välkomna in!

Här först ser ni den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som ger ett luftigt och ljust intryck. Nedan den fina hallen man möts av när man kliver in i huset. Det finns flera garderober med förvaringsmöjligheter som inte syns på bilden.

ese_5261
Foto: Sebastian Eriksson

Renoverat kök 2016! Jag tycker framförallt om den stora spisen med både gas och el, fönstret som ger ett fint ljusinsläpp och färgen på köksluckorna.

kok
Foto: Sebastian Eriksson

Hela huset har en bra planlösning. De tre sovrummen alternativt kontor ligger lite avskilt i huset vilket ger lugn och ro.

ese_5235-1
Foto: Sebastian Eriksson
mindre_sov-01xx_large
Foto: Sebastian Eriksson

Två badrum, ett med dusch och toa och och ett med badkar, toa och tvättstuga här nedan. Det är renoverat 2016. Badkarshörnan är mysig och man vill bara krypa ner där med en bok i skenet av ett ljus. Tvättstugan i andra ändan av rummet är även den harmoniskt inredd med stora arbetsytor att vika och stryka tvätt på.

badrum
Foto: Sebastian Eriksson

I vardagsrummet finns det även plats för ett matsalsbord. I bakgrunden ser ni den stora terrassen och gräsmattan .

vard_01xx_large
Foto: Sebastian Eriksson

Huset är perfekt för till exempel en barnfamilj. Fördelarna med objektet är många! Nära till Mariehamn men det känns ändå som man är på landet. Tillgång till egen båtplats. Barnvänlig, välskött, lugn gård med stor altan i söderläge och eget växthus. Varmt garage med plats för en bil. Tvårumslägenhet i samma hus ger en extra inkomst 570 €/månad.

stor_altan_01xx_large
Foto: Sebastian Eriksson

Åk och titta själva! För mer info och fler bilder, klicka här!

Även om det är kreativt och kul att jobba med inredning så är det viktigt att inte fastna enbart i den materiella världen. Därför har jag tänkt vårda mina relationer i helgen. Hoppas ni också får en mysig helg med era nära och kära!

/Linda