Husköparskola

I dagens Nya Åland hemma var annonsen här nedan med.

Så har ni tänkt bygga eller köpa bostad, kom och lyssna! Syftet med min presentation är att lära ut praktiska knep för att inreda hemmet till en harmonisk, stilfull och funktionell miljö att vistas i.

Jag kommer att gå in på bland annat hur man får till den stil man önskar, färgval, från rum till rum och allmänna tips.

p1040460

Känner ni igen bakgrundsbilden i annonsen förresten? Jo det är torpet!

Inredningsveckan har gått åt till en inköpsresa för ett massagerum jag hjälper till att inreda, restaureringsarbete ute på torpet och idag var jag till huset jag stylat för att fixa det sista innan visningen. Men nu är det skönt att krypa ner under filten i soffan med en kopp te och skriva lite i höstmörkret.

Vi ses! /Linda