Dela allt

 

I veckan har vi fått äran att vara vittnen på våra vänners bröllop! Jag kom då att fundera på det här med att dela allt med någon annan. Och då menar jag inte bara glädje och sorg utan även heminredning!

När man inreder sitt eget hem kan det ibland vara knepigt att komma fram till hur man vill ha det men tar man reda på vilken stil man gillar och hur man får till den brukar det ofta lösa sig rätt så bra med att få hemmet precis sådär som man själv vill ha det.

 

7c4b1701e7076ad239a650027f751541
Foto: pinterest.com

 

I den bästa av världar så har båda parterna exakt samma stil och smak och kan sitta och planera sitt drömhem inpå småtimmarna och kuttra tillsammans.. Annat är det när det är två viljor som styr åt olika håll. Hur löser man det då om man inte vill ha ett hem med inslag av metall från ungkarlslyan till bohemfjädrar i en salig blandning. Jag skulle säga att om den ena parten är mer intresserad av heminredning så kan ju denna få styra. Den andra kanske tycker det är skönt att slippa ta ansvar för detta område och kan ägna sig åt någonting som intresserar mer.

 

4211ed36dea45dd9fef3aab30076e3ec
Foto: pinterest.com

 

Är båda lika intresserade men har helt olika stil så kan man börja med att rensa ur när man flyttar ihop. Försök komma fram till en gemensam linje som ni sedan kan behålla inredning utifrån. Här tror jag att det ofta kan vara bra att ta hjälp av en inredare som sakligt kan se på hemmet och hur ni får en enhetlig stil med de olika möblerna som finns att tillgå och om ni behöver komplettera med något nytt.

 

eddb1f1db3a41c3c47514cd02b02cee9
Foto:pinterest.com

 

                    Så gift er, flytta ihop, dela livet med en annan människa! Det där med möblerna löser sig. /Linda