Loppisdjävulen

Jag vet inte vad som tagit åt mig på sistone men jag tror jag har fått loppisdjävulen i mig! Har fyndat flertalet möbler som behövt ett nytt hem. Men det är väl inte den värsta lasten man kan ha! Att mamma inte blev så glad för att jag upptagit halva hennes hus med mina loppisfynd är en annan historia.

Några av objekten är fina som de är och väntar bara på sin rätta plats! Till exempel det här söta nattduksbordet i ljusrosa/ljusgult.

p1040478

Andra har jag köpt för att fixa upp. Den här soffan ska få min kärlek och omtanke en tid framöver. Jag tänkte inhandla något riktigt fint tyg och klä om den.

p1040480

För att inte tala om den här sängen! En gammal pigsäng från 1700-talets Föglö. Den ska jag bara fixa upp detaljerna på och låta svarvaren göra en liten insats. Sedan ska den bäddas med vackra vita broderade sängkläder i gammal stil. Perfekt att ha som gästsäng eller barnsäng. Och så ska den flyttas från mammas garage så att hon åtminstone får in sin bil i vinter!

p1040493

En av de bästa fynden kan jag tyvärr inte skriva om än eftersom det är en julklapp men den kommer att komma till sin rätt. Det vet jag.

Att bara handla för handlandet skull är ju ingenting jag understödjer så jag kommer att hitta en plats för allt jag införskaffat och se till att de kommer till användning. Varesig det är hemma hos oss eller hos någon annan!

/Linda