Listan till tomten

Nu börjar det ju närma sig jul och det är på tiden att man börjar fundera ut vad man önskar sig. Jag tycker om att få klappar som används och inte sådana som stoppas undan i något skåp direkt när granen börjat barra. Därför brukar jag vara rätt tydlig med vad jag önskar. Tråkigt enligt vissa. Men här kommer listan i varje fall! Jag är väl medveten om att vissa av sakerna är alldeles för dyra men man kan ju alltid drömma lite…

Böcker

Jag är ingen läslus. Men jag önskar mig några böcker ändå! Jag skulle nämligen behöva fylla upp hyllan eftersom planen är att hela väggen ska täckas av böcker. Så några böcker vore inte fel i julklapp! De får gärna vara inbundna och gamla.

Kylskåp

Kylen hemma behöver bytas ut och det skulle passa in fint med ett riktigt Smeg kylskåp. Gärna ett vitt sådant. De är även klassade som A++ vilket är både bra för plånboken(i längden) och miljön!

smeg-fab32rbn1-vit
Foto: smeg.se

Filtar

I soffan börjar filtarna bli noppiga. De hade gärna fått vara av lite bättre kvalité och gjord av återvunnet material som denna.

house-doctor-sail-filt-tp_3440766548264188176f
Foto: housedoctor.dk

Strömbrytare

Vi var ute på Silverskär förra helgen och då såg jag sådana där runda strömbrytare som jag tycker passar så fint i gamla hus. Det hade vart något för lägenheten eller torpet det!

rund-strombrytare
Foto: clasohlson.com

Cykel

Ibland när det inte är läge att köra vespa så tar jag gärna cykeln. Min börjar dock bli lite skruttig och jag tänkte donera den till torpet så gästerna har ännu en cykel att cykla till stranden med nästa sommar. Fast då behöver jag en ny och den hade gärna fått se ut såhär.

cykel
Foto: batavus.dk

Juicepress

Jag skrev ju tidigare om våran plastbantning hemma. En av sakerna vi fortfarande inte har bytt ut är juicepressen så en i rostfritt stål hade uppskattats.

8873025601566
Foto: clasohlson.com

Med det sagt tycker jag väl att mina nära och kära inte behöver fundera så mycket mer inför julklappshandeln i år 🙂

/Linda