Pepparkakor och sandslott

Igår var Ålandstidningen här och gjorde ett reportage om hur man får det julfint hemma så håll utkik efter bilagan Just nu som kommer ut inom kort!

Förra veckan blev även 3d modellen klar som jag gjort av lägenheten på Östermalm som jag skrev om tidigare. Jag ska ta och ringa Eva-Jo strax för att höra vad kunden tyckte. Spännande!

header
Foto: http://sundkultur.jimdo.com

Annars har lilla jul firats traditionsenligt med ett besök till Jan Karlsgårdens marknad. Det måste vara en av de mysigaste sakerna man kan göra på Åland! Älskar att gå in i de gamla bodarna och känna mig svepas tillbaka i tiden. Vi kom lagom till luciornas skönsång som gjorde besöket än mer idylliskt.

d5fb03e49bd7c1612e405a37d11b5fa8
Foto: pinterest.com

Vi har även bakat pepparkakor här hemma. Älskar den här tiden på året med julstök, glögg och levande ljus! Jag tycker att man kan göra så mycket mer med pepparkakor än att äta dem. Till exempel hänga dem i gran, fönster eller dekorera paket.

gallery_non-indexed__0215016_1602011149
Foto: tui.se

Men nu är det packning som gäller för idag åker vi till Kap Verde en vecka! Ska se om jag kan hämta hem lite inspiration. Vårt hotell ska tydligen se ut som ett sandslott 🙂

/Linda