Julen är inte slut än

Mamma och jag åkte ut till torpet dagen innan dopparedagen för att pynta och ha lite uppesittarkväll på tumis. Se vilka fina hjärtan från skogen hon gjort som vi hängde på alla dörrar i huset!

img_6374
Foto: Linda Eriksson

Julbelysningen till ladugårdsgaraget fick jag upp i sista sekund innan julkyrkan på julafton! Det lyste så fint på kvällen och granntanten på andra sidan vägen blev säkert glad. Det är nämligen rätt mörkt här ute den här årstiden.

img_6310
Foto: Linda Eriksson

Hittade det här julpyntet hemma hos mamma. Ett luciatåg jag gjort av äggkartong när jag var 5 år. Så sött!

img_6367
Foto: Linda Eriksson

Efter julkyrkan fikade vi lite. Sune, en vän till familjen brukar fira jul med oss! Granen i bakgrunden är rätt sparsamt dekorerad med ljus och halmdekorationer. På köksspisen har jag dekorerat med äppel i tyg. Därtill en bukett röda tulpaner och några ljus och julstämningen är ett faktum!

img_6303
Foto: Linda Eriksson

På eftermiddagen gjorde jag en liten avstickare med min bror för att få en nypa luft och titta vad det gömmer sig för smultronställen i Geta!

img_6307
Foto: Linda Eriksson

Efter den traditionella julbastun var det dags för mat. Den varma maten serverades på köksspisen som vi eldade i. Perfekt för en mysig servering utan att maten blir kall!

img_6319
Foto: Linda Eriksson

Och så sitter man kvar här på torpet efter att gästerna åkt hem. Det har som vanligt varigt helt underbart att fira jul här ute! Men nu är det skönt att lugnet lagt sig över gården igen.

img_6372
Foto: Linda Eriksson

En fortsatt skön jul! /Linda