En etta i stan

Nu har lägenheten som jag gjort en total styling av en sk. homestaging kommit ut på marknaden! Den ligger i absoluta centrum av Mariehamn och har stor balkong med eftermiddagssol högst upp i huset.

Kolla in dessa bilder och hoppas ni tycker det blev fint!

Det stora rummet innehållet både plats för säng, matbord och myshörna utan att det för den skull blir trångt. Valde att inreda det ljust med inslag av blått och natur.

Sängen ligger på några trallar som ger ett enkelt och naturligt intryck vilket passar bra med sängkläderna i linne. En pinnstol, några böcker och lite belysning och det är bara att krypa ner! Överkast och matta samt en av böckerna plockar upp den blåa färgen.

p1040619
Foto: Linda Eriksson, inreko

Det mysiga lilla köket

p1040606
Foto: Linda Eriksson, inreko

Från köket ser man ut över stan. Stylade till det med lite vinröda äpplen som passade bra ihop med fondväggen och tavlan. Den randiga duken i grå/vit går igen i kökshanddukarna på väggen och mattan. Lite färska kryddor får gärna stå framme!

p1040599
Foto: Linda Eriksson, inreko
p1040601
Foto: Linda Eriksson, inreko

Denna lägenhet har väldigt stora fönster och balkong som man ser ut över takåsarna ifrån. Det är ett ostört läge utan insyn med två björkar som växer upp precis utanför. Det måste vara härligt att äta middag vid det bordet eller ligga i sängen och kika ut för att inte tala om att sitta på balkongen, det extra rummet på sommaren.

p1040625
Foto: Linda Eriksson, inreko

Badrummet är inrett i beige och vitt.

p1040612
Foto: Linda Eriksson, inreko

Jag valde att inreda med fåtölj och hylla men en annan kanske föredrar soffa och tv.

p1040633
Foto: Linda Eriksson, inreko

För fler bilder och info gå in på fk.ax

/Linda