Rea på rean

Jag passade på att beställa lite grejer från Ellos eftersom de har rea på rean nu! Håller nämligen på att bygga upp ett litet lager för mina homestylinguppdrag. Ibland kan det ju vara lite bökigt att beställa grejer till Åland på grund av momsgränsen men Ellos är ett av de företag man slipper det strulet med. 

 

l

 

Favoriten är det grå/vit randiga påslakanet från Charla i tvättat lin. Det är Oeko-Tex-certifierat vilket innebär att örngottet inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Produkten har även testats för att säkerställa att inga hälsofarliga kemikalier finns kvar. Även det grå lakanet är Oeko-Tex-certifierat och det skulle kunna kombineras fint med kritvita sängkläder, gärna med brodyr.

Det vita hellinnetyget av märket Himla är tvättat och förkrymt och ska bli till gardiner på torpet. Uteduschen från Bloomingville har vi redan där ute så att man kan ta sig en svalkande dusch efter bastun.

Även i köket är det fint med linne! Kökshanddukarna och bordstabletterna är av märket Himla.

Väggdekoren Mannequin från Wallpaper by Ellos tyckte jag var lite häftig!

Dirty Linen pläden är ett litet önskemål för framtiden, den är så mysig i 100 % ull. Och pallen från Ellos home hittade jag först då beställningen gått iväg..

Som ni ser så gillar jag randigt!

/Linda