Att göra en lampa

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna med att homestaga en trea i stan. Det är mer jobb än man tror men det blir fint när det är klart!

Var via Mio för att köpa en lampa till sovrummet men tyvärr var den slut för tillfället. Då bestämde jag mig för att göra en själv! Man kan mer än man tror, återanvändning är bra och dessutom blev det mycket billigare! Jag var via Byggreturen för att köpa ett lampskelett som de kallade det. Sedan via tygbutiken för att köpa samma linnetyg som till gardinerna. Och så lite ståltråd på det.

Tyget sydde jag som en cylinder och ståltråden spände jag mellan lampskelettets två olika delar. Sedan gjorde jag en knut längst ner. Klart!

Så mysigt och passande i ett sovrum.

image

Ha en fortsatt fin söndag! /Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s