Vad ska väl en inredare göra

Det kanske för många känns som ett stort steg att anlita någon för att få det fint och mysigt hemma. Men jag tror att det hade kunnat bespara både tid och pengar. Och nu tänker ni säkert att hur skulle det bespara någon pengar, det kostar ju att att anlita en inredare.

rimage-4-php
Foto: bosthlm.se

Det är mycket som ska bestämmas vid husköp och försäljning. Då kan det vara en avlastning att ha någon som hjälper till. Eller om man ska göra om hemma för egen del. Saker och ting får en annan infallsvinkel. Man kan även få praktiska tips på vägen. De beslut som tas blir mer hållbara och därmed mer ekonomiska.

rimage-3-php
Foto: bosthlm.se

Det finns många därute som är väldigt duktiga på det här med inredning och har man intresse och kunskap så klarar man sig gott och väl på egen hand. Men jag vet också att många har svårt att få till det. Man har handlat in flera olika material, möbler och saker som man tyckt om var för sig. Men de passar sedan inte ihop och man får inte till den där helheten man så gärna önskar. Då finns det en risk att man inte trivs med sina beslut och väljer att göra om efter bara en kort tid.

rimage-2-php
Foto: bosthlm.se

Hämta gärna inspiration innan du börjar så du vet på ett ungefär hur du vill ha det hemma hos dig. Det viktigaste är en röd tråd och att bevara den personliga stilen. Det är inte meningen att en inredare ska få ditt hem att se ut som alla andras. Följ ditt hjärta, det är du som ska bo där! Och om du fastnar, ta hjälp på vägen.

/Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s