Full fart

I helgen har vi varit till Sverige och hämtat hem min företagsbil. Så här glad blev jag! Den kommer att vara till så stor nytta då jag gör inköp till mina inredningsuppdrag och stylar bostäder. Hittills har jag klämt in allting i killens bil och vid behov lånat släp…

img_7453

Det händer rätt mycket just nu. Inreder flera kontor i stan och hjälper privatpersoner att få till de hem de önskar. Det är så roligt, älskar verkligen mitt jobb! Medis har hört av sig också och vill att jag drar två inredningskurser till i höst, en i stan och en på vårdö.

Har dock varit lite dålig på att ta bilder på sistone men snart är vissa av projekten klara så då ska jag dela med mig.

Ha en skön söndag! /Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s