En byrå till knoddis

Nu när halva graviditeten gått så har vi så smått börjat förbereda för knoddis ankomst. Jag vill att det mesta vad gäller inredning och kläder ska vara av så naturliga material som möjligt. Det kan ta lite extra tid men är mödan värd.

img_7772

Vi köpte en helt obehandlad byrå från ikea som vi behandlade med linolje grundfärg. Därefter målade vi den med linoljefärg i grått och vitt. Så här såg den ut innan.tarva-byra-med-lador__0213289_pe367596_s4Linoljefärg kan ta lite längre tid att torka och bör strykas på i ett väldigt tunt lager. Vi råkade måla lite för tjockt men jag slipade bort den överflödiga färgen med sandpapper. Därav shabby chic utseendet som jag egentligen inte var ute efter… Vi konstaterade att den istället fått lite mer karaktär!

Efter att vi låtit färgen torka så skruvade vi ihop möbeln.

img_7785

I lådorna lade jag en papperstapet som blivit över från torpet. Sedan återstod bara den roligaste delen; att fylla byrån med våra första bebiskläder!

p1050029

/Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s