Nytt kontor

Tills nu har jag alltid jobbat hemifrån men framöver kommer jag att vara stationerad på Ålands Natur och miljö en dag i veckan till att börja med. Det ska bli så härligt med lite miljöombyte och nya kollegor! Dessutom passar det ju ypperligt att arbeta på just Ålands natur och miljö. Jag har nämligen bestämt mig för att nischa mig ännu mer åt det hållet. Jag kommer därför inte att fortsätta arbeta med Homestyling. Det är för mycket slit och släng och ytlighet för att jag ska kunna stå för det. Jag kommer istället att jobba mer med miljövänliga renoveringsmetoder och hållbar inredning framöver.

Här ska jag sitta!

20190107_123925

Trevlig helg!/Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s