Städning och sekelskiftesventilen

Hej! Det var länge sedan… Sommaren kom och gick och innehöll stugliv med lite småfix, några dopp i plurret, många kafébesök men framförallt att ta vara på den här tiden med lillan innan hon springer iväg ut i livet. Nu håller hon på att skolas in på dagis och jag ska börja på ett nytt jobb!

På väg ut till ön. Jag har lärt mig köra båten själv i sommar.

534CEB1E-6B7E-4770-B981-58E97500F948.jpeg

En höjdpunkt i sommar var när vi invigde bastun på holmen

IMG_2427.jpg

IMG_2239.jpeg

Jag kommer att ta över jobbet som projektledare för projektet Städa Åland vilket känns så himla spännande och samtidigt viktigt. Som ni hör handlar det om att bli av med allt skräp som orsakar skador i vår miljö och för människor och djur. I våras fokuserade man på stränder och hav och nu i september under kampanjmånaden är det skog och mark som gäller. Följ gärna vårt arbete här!

Igår fick jag bekräftelse på att jag inte är den enda inredningsnörden som tycker att de små detaljerna kan vara det viktigaste! Johanna Bradford, årets inredningsbloggare i Sverige 2018  lade upp en bild på instagram där hon efterlyste en fin badrumsfläkt. De flesta var ju så fula och i plast. Jag skickade iväg en bild till henne som visade hur vi löst det. Det hela resulterade i följande blogginlägg och flertalet personer som hörde av sig.

Sekelskiftesventilen sparade vi när vi renoverade och i röret lades en kanalfläkt in(trots visst suckande från hantverkarna som tyckte att jag var ovanligt krånglig..)

Men en fin detalj blev det i vårt 30 tals badrum.

IMG_2564.jpg

P1000907.jpeg

Jag önskar er en skön sensommar, den bästa årstiden enligt mig!

/Linda

 

 

2 reaktioner till “Städning och sekelskiftesventilen

  1. Hej! Så fint med din inbyggda fläkt, är igång och ska göra detsamma i vårt gamla hus och om du kan tipsa om vilken kanalfläkt du installerade? Vore supertacksam för tips:)

    Gilla

    1. Vad roligt att du tyckte det blev fint! Har tyvärr inte kvar info om vilket märke det var på fläkten och nu ser man den ju som tur är inte längre 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s