Tjänster

Rådgivning

Ni behöver hjälp med planering och inredning av ert hem, fritidsbostad, kontor eller affärslokal. Jag hjälper er gärna med t.ex. planlösning, materialval, färger, tapetförslag, förvaringsmöjligheter samt möblering.

Alla uppdrag startar med ett kostnadsfritt besök på plats. Vi går tillsammans igenom ritningar eller bostaden. Ni får framföra era önskemål, behov och budget. Ni får då möjlighet att berätta mer om vad ni behöver hjälp med och era tankar kring detta. Vi diskuterar även uppdragets omfattning och hur min roll skulle kunna se ut. Sedan utformar jag en offert baserat på besöket. Mindre projekt kan även ske löpande till ett fast timpris.  Därefter jobbar jag fram ett lösningsförslag som jag presenterar för er, om önskas i 2d eller 3d format. Vid behov finns jag kvar som bollplank under hela processen och kan komma med inspiration och fler konkreta förslag.

Inredningsuppdrag

Jag  inreder privata hem, offentliga miljöer, kontor och affärslokaler. Kontakta mig så diskuterar vi era önskemål och hur uppdraget skulle kunna se ut. Därefter utformar jag en offert till er. Mindre projekt kan även ske löpande till ett fast timpris.