Tjänster

Rådgivning

Du har köpt nytt hus, lägenhet, stuga eller kanske är mitt i bygget och behöver hjälp med planering och inredning. Kanske behöver du endast hjälp med att inreda en del av din bostad.

Alla uppdrag startar med ett kostnadsfritt hembesök. Vi går tillsammans igenom ritningar eller bostaden. Du får framföra dina önskemål, behov och budget.Du får då möjlighet att berätta mer om vad du behöver hjälp med och dina tankar kring detta. Vi diskuterar även uppdragets omfattning och hur min roll skulle kunna se ut. Sedan utformar jag en offert baserat på hembesöket. Mindre projekt kan även ske löpande till ett fast timpris.  Därefter jobbar jag fram ett lösningsförslag som jag presenterar för dig, om önskas i 2d eller 3d format. Vid behov finns jag kvar som bollplank under hela processen och kan komma med inspiration och fler konkreta förslag.

Homestyling

Genom att homestyla ditt hus, din lägenhet eller stuga inför försäljning kan du med små medel höja värdet avsevärt! Bostaden blir neutral och välkomnande och attraherar då fler intressenter vilket gör att den ofta går fortare att sälja. Bostaden är redan möblerad och jag tar bort störande detaljer, möblerar om vid behov samt tillför dekorationsdetaljer i samråd med dig. Vid behov kan även vissa möbler tillföras.

Alla uppdrag startar med ett kostnadsfritt hembesök. Därefter utformar jag en offert baserat på hembesöket. Mindre projekt kan även ske löpande till ett fast timpris.

Kostnader för homestyling får dras av från vinstsumman vid försäljning så att ni inte behöver skatta för denna.

Jag erbjuder även homestaging som innebär att hemmet är helt tomt och alla möbler och accessoarer tillförs av mig.

Annonser